U bent hier

Feedback rapporten voor het project “Clostridium difficile” (NSIH-CDIF) zijn beschikbaar voor de deelnemende instellingen

Feedback rapporten voor het project “Clostridium difficile” (NSIH-CDIF) zijn beschikbaar op Healthstat.be voor de deelnemende zorginstellingen. Deze rapporten werden opgesteld door de onderzoekers van de dienst "Healthcare Associated Infections" (NSIH) van het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid (WIV-ISP). Login met eID is nodig.

Healthstat.be is het datavisualisatie platform van Healthdata.be. Hier publiceren de onderzoekers tabellen, figuren en kaarten die zij maakten op basis van gegevens die zij bij de Belgische ziekenhuizen, laboratoria, huisartsen, en patiënten hebben verzameld. Met deze rapporten willen de onderzoekers aan de betrokken zorgverleners, zorginstellingen, patiënten, overheden en het brede publiek een up-to-date inzicht geven over het voorkomen van bepaalde ziekten, hun oorzaak en impact, alsook de doeltreffendheid van hun behandeling.

In een eerste fase zullen voornamelijk zogenaamde private datavisualisaties beschikbaar zijn. Deze kunnen enkel door de betrokken zorgverleners, zorginstellingen en overheden geconsulteerd worden. Hiervoor moeten zij inloggen met hun identiteitskaart. In de komende maanden zullen ook de eerste publieke datavisualisaties beschikbaar worden.

Healthstat.be is een dienstverlening van het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid en wordt gefinancierd door het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering.

Niet gevonden wat u zoekt? Contacteer ons via het healthdata support center.

Read more